Betrokken in betrouwbaar medewerkersonderzoek

Hou na een medewerkersonderzoek een vinger aan de pols en onderzoek of de actiepunten die je als team hebt opgepakt ook geleid hebben tot betere cijfers. Of doe een inventarisatierondje over een thema dat nu binnen de groep leeft. Bij het volgende teamoverleg kun je dan de uitkomst bespreken en kom je sneller tot de kern van de zaak.

Zomaar twee voorbeelden waarvoor je Pulse-onderzoek van SKB kunt gebruiken. Want als er steeds vaker een beroep wordt gedaan op de teams om samen “de klus te klaren”, wil je als team wel weten hoe je er voor staat. To the point, en gericht op de thema’s die in jouw team leven. Want elk team is uniek en heeft zijn eigen dynamiek.

Pulse-onderzoek: snel en eenvoudig te gebruiken

Eenvoud is kenmerk van het ware. Dat is het uitgangspunt van Pulse-onderzoek. Binnen een half uur heb je samen met je team je eigen onderzoek uitgezet met de vragen die jullie zélf hebben geformuleerd (of belangrijk vinden). De resultaten krijg je direct teruggekoppeld in de vorm van heldere grafieken. Zo weet je precies hoe je team ervoor staat en waar jullie verder mee aan de slag kunnen.

Leer in drie minuten waarom ze bij het Elkerliek ziekenhuis zo enthousiast zijn over deze vorm van kort-cyclisch onderzoek.

Techniek en veiligheid

Pulse maakt gebruik van beveiligde internet technologie en kan gebruikt worden op alle gangbare PC’s, smartphones en tablets. De data staan op een server in Nederland en daarbij worden geen persoonsgegevens opgeslagen. Dat is wel zo veilig.

Bezoekadres

Entrada 501
1114 AA Amsterdam

020 - 462 7890
projecten@skb.nl

Postadres

Postbus 12354
1100 AJ Amsterdam

Bekijk ons op LinkedIn