brand swoosh

30 jaar SKB en PSA onderzoek

30 jaar SKB en PSA onderzoek

SKB bestaat 30 jaar! Reden voor Lyan Dijkstra (algemeen directeur) en Jan Prins (founder) om terug te blikken. Dat doen ze aan de hand van een aantal mijlpalen rondom het thema Psychosociale arbeidsbelasting (PSA), nog steeds het belangrijkste arbeidsrisico in Nederland.

Dertig jaar ontwikkeling heeft een rijke gereedschapskist opgeleverd voor HR adviseurs, A&O-ers, bedrijfsartsen, arbeidshygiënisten en andere professionals, die het welbevinden van werknemers willen bevorderen. Niet alleen op het gebied van PSA, maar ook op het gebied van gezondheid, fysieke arbeidsomstandigheden en sectorspecifieke onderwerpen zoals patiëntveiligheid.

We zijn er trots op dat de Nederlandse Arbeidsinspectie de instrumenten van SKB beoordeelt als valide en betrouwbaar voor het meten en beheersen van Psychosociale arbeidsbelasting.

Nieuwsgierig? Download het overzicht hieronder.
Download 30 jaar onderzoek naar PSA

Download

Win een gratis PSA onderzoek of bureaufiets

Deze actie is inmiddels verlopen.

Om in onze feestvreugde te delen verloten we meerdere prijzen. De hoofdprijs is een gratis onderzoek naar Psychosociale arbeidsbelasting. Daarnaast zijn er 5 bureaufietsen te winnen om ook bij kantoorwerk voldoende beweging te krijgen. Doe je mee?
Naar de actie