brand swoosh

Nieuws

Nieuws

Handig: overzicht scores

Het onderzoek is klaar. Tijd om aan de slag te gaan met de rapportages! Soms zijn er zoveel groepsrapportages, dat het lastig is om het overzicht te houde..

Lees hele bericht...
Effect coronacrisis op medewerkers: onderzoeksresultaten deel 3

In dit artikel presenteren we de nieuwste inzichten uit onderzoek over het effect van de coronacrisis op medewerkers. Zijn de fysieke en mentale klachten ..

Lees hele bericht...
Top 5 best gelezen artikelen van 2020

Met de start van het nieuwe jaar blikt SKB terug. Welke artikelen zijn er in 2020 het best gelezen? Wij maakten een top 5.

Lees hele bericht...
Twijfels zorgmedewerkers over vaccinatie

Het vaccineren van zorgmedewerkers in Nederland is omgeven met onduidelijkheden. Wie is wanneer aan de beurt, wie zet de prik, zijn er voldoende vaccins? ..

Lees hele bericht...
Organisatie-Check mentale gezondheid

Wist je al dat je een gratis Organisatie-Check mentale gezondheid kunt doen? Hiermee krijg je binnen 5 minuten zicht op de impact van de coronapandemie op..

Lees hele bericht...
Het belang van benchmarks in onderzoek

Wat betekent een score in de rapportages van een medewerkersonderzoek? Hoe goed is “goed” en hoe slecht is “slecht”? 

Lees hele bericht...
Bespaar kosten met Doe Het Zelf

Werk je bij een arbodienst of ben je een professional met een (medisch)beroepsgeheim? Met Doe Het Zelf kun je op elk gewenst moment, voor elke klant, zelf..

Lees hele bericht...
Een PMO, waarom juist nu belangrijk?

Sinds de corona-uitbraak horen wij regelmatig dat het voor arbodiensten en andere professionals lastiger is om een Preventief Medisch Onderzoek (PMO) in t..

Lees hele bericht...
Nieuw: Overzicht Risicofactoren per deelnemer

Met het nieuwe Overzicht Risicofactoren per deelnemer, kunnen arbodiensten en andere professionals snel zien welke medewerkers (mentale) gezondheidsklacht..

Lees hele bericht...
Checklist mentale gezondheid

Premier Rutte kwam met pittig nieuws gister: Nederland gaat voor een periode van in ieder geval 5 weken op slot. We blijven voorlopig te maken hebben met ..

Lees hele bericht...