brand swoosh

Nieuws

Nieuws

Top 5 best gelezen artikelen van 2021

Met de start van het nieuwe jaar blikt SKB terug. Welke artikelen waren in 2021 het meest populair? Bekijk de top vijf.

Lees hele bericht...
Winnaars loting bekend!

Afgelopen jaar vierde SKB haar zesde lustrum. Al dertig jaar richten wij ons op het meten en verbeteren van de vitaliteit (mentaal en fysiek) van werkneme..

Lees hele bericht...
MTO: Wat levert het op?

Het Medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO) heeft bij veel mensen een stoffig imago. Ellenlange vragenlijsten waar uiteindelijk weinig mee wordt gedaan.

Lees hele bericht...
Doe de mentale fittest

We leven nog steeds met Covid-19 en dat vraagt veel van onze psychologische flexibiliteit. Het blijft een kwestie van aanpassen, zowel in het werk als pri..

Lees hele bericht...
Uitslag SKB loterij bekend!

Ter ere van het 30 jarige bestaan van SKB organiseerden we een loterij. Zo net voor de feestdagen maken we graag de uitslag bekend! Wie is de gelukkige wi..

Lees hele bericht...
Nieuwe vragenlijst werk-privé balans

Om goed te functioneren en voldoende energie te hebben is een goede werk-privé balans belangrijk. Zeker nu we meer thuiswerken kan deze balans verstoord w..

Lees hele bericht...
Diversiteit en inclusie binnen organisaties

In de praktijk blijkt het niet altijd even makkelijk om grip te krijgen op diversiteit en inclusie. Daarom zetten we een aantal belangrijke punten voor je..

Lees hele bericht...
Hybride werken: welke vragen stel je?

Bij veel werkgevers speelt de behoefte om bij de medewerkers te peilen hoe zij denken over hybride werken. Welke vragen zijn hiervoor geschikt? En waar mo..

Lees hele bericht...
Update benchmarks SKB

Ook dit jaar hebben wij weer hard gewerkt aan een update van onze benchmarks. Nieuwe aanwinsten in het overzicht zijn: Financiële Instellingen en Voortgez..

Lees hele bericht...
Wat elke werkgever moet weten over effectief PSA-beleid (whitepaper)

Psychosociale arbeidsbelasting (PSA) is helaas nog steeds één van de grootste arbeidsrisico’s. Als werkgever ben je volgens de Arbowet dan ook verplicht o..

Lees hele bericht...