brand swoosh

Medewerkers

Medewerkers

Joke Koster

Joke Koster

Senior adviseur en A&O deskundige

quoteHet is mijn uitdaging om een medewerkersonderzoek zo in te richten dat de resultaten aansluiten bij het doel dat een organisatie met het onderzoek beoogt. Ik denk graag mee over de vertaling van de onderzoeksresultaten naar een aanpak die tot verbetering leidt en over manieren om medewerkers hierbij te betrekken.

Maarten Duijnmayer

Maarten Duijnmayer

Directeur Techniek en Innovatie

quoteGoedwerkende techniek, actuele vragenlijsten en inzichtelijke rapportages. Dat is voor mij de basis, zodat er door onze adviseurs en klanten gericht gewerkt kan worden aan verbetering.

Astrid Ridderbos

Astrid Ridderbos

Senior adviseur Arbeid en Organisatie

quoteAls adviseur help ik mensen in organisaties (en daarmee ook organisatie-onderdelen) beter te functioneren. Ik krijg energie van het samen met mensen werken aan oplossingen voor allerlei vraagstukken op het gebied van gezond en vitaal werken en het goed organiseren van het werk.

Twan Kennis

Twan Kennis

ICT specialist, Security Officer, FG

quoteInformatisering, ofwel het automatiseren van bedrijfsprocessen en digitaliseren van informatiestromen, is tegenwoordig onmisbaar in een efficiënt werkende organisatie. Als ICT specialist bij SKB is het mijn taak om dit zo optimaal mogelijk te laten werken.

Lyan Dijkstra

Lyan Dijkstra

Senior Adviseur

quoteEen medewerkersonderzoek is voor mij succesvol als medewerkers, leidinggevenden en HR concrete handvatten krijgen om het functioneren van teams te verbeteren. Daarvoor zet ik mijn ervaring met onderzoek, statistiek en (project)management graag in.

Jorien Dousma

Jorien Dousma

Projectleider communicatie

quoteIk ben medeverantwoordelijk voor de externe communicatie van SKB. Een hele leuke functie waar ik veel creativiteit in kwijt kan.

Rozemarijn Houtkamp

Rozemarijn Houtkamp

Senior analist

quoteAls voormalig postdoctoraal onderzoeker heb ik ruime ervaring met uiteenlopende vormen van onderzoek en data-analyse. Ik zet deze kennis graag in om een zo accuraat en compleet mogelijk overzicht van de situatie in de organisatie te geven.

Erik de Kimpe

Erik de Kimpe

Algemeen directeur

quoteHet best mogelijke uit de mens weten te halen, daar ligt mijn drive. Samen met organisaties op zoek gaan om bevlogenheid, betrokkenheid en vitaliteit onder medewerkers te bevorderen en daarbij risico’s te minimaliseren. Medewerkersonderzoek biedt een mooi uitgangspunt om dit te kunnen bereiken.

Jan Prins

Jan Prins

Adviseur en oprichter SKB

quoteIk geniet ervan als slimme analyses leiden tot veranderingen waar zowel de medewerkers als de organisatie beter van worden.

Elena Basilico

Elena Basilico

Datamanager en senior analist

quoteMet het toekennen van cijfers aan verschillende onderwerpen hoop ik de klant meer inzicht te geven in het bedrijf en nuttige informatie te bieden als ondersteuning bij belangrijke beslissingen.

Patricia Kooiman

Patricia Kooiman

Administrateur en Officemanager

quoteIk werk graag met cijfers en ik hou van een actuele, accurate boekhouding en dito rapportages. Bij SKB krijg ik de vrijheid en de verantwoordelijkheid om dit te realiseren.

Koen Rutten

Koen Rutten

Analist

quoteHet geeft mij energie om, door middel van de juiste analyses, een bijdrage te leveren aan de vitaliteit en betrokkenheid van medewerkers.

Sjors Riemslag

Sjors Riemslag

Senior analist

quoteWanneer alles wordt gedaan om de respons te helpen en het momentum tijdens en na het onderzoek te behouden, dan merk je dat er iets klikt. De medewerkers worden op de juiste manier bij het proces betrokken. Het is voor mij een groot plezier om hier aan mee te werken.

Valesca Hageman

Valesca Hageman

Adviseur

quoteGraag ga ik in gesprek met organisaties om samen te kijken naar verbeterpunten. Betrouwbaar medewerkersonderzoek is daarvoor een prima vertrekpunt. Ik vind het een uitdaging om met elkaar tot een goed afgestemd onderzoek te komen waarbij de resultaten concrete handvatten opleveren voor een plan van aanpak.