brand swoosh

BRAVO (leefstijl) onderzoek

BRAVO (leefstijl) onderzoek

BRAVO leefstijl

Vitale organisatie en fitte medewerkers

BRAVO (Bewegen, Roken, Alcohol, Voeding/Gewicht en Ontspanning) staat voor het bevorderen van gezonde leefgewoonten van medewerkers.

De leefstijl van de medewerker heeft invloed op zijn of haar gezondheid en energieniveau. Daar hangen zaken als verzuim en duurzame inzetbaarheid weer mee samen. Kortom, in een tijd van vergrijzing en langer doorwerken helpt een goed leefstijlbeleid de organisatie gezond en vitaal te houden.

BRAVO (Leefstijl) onderzoek geeft inzicht.

BRAVO (leefstijl) onderzoek bij SKB

De gevalideerde BRAVO vragenlijst van SKB maakt medewerkers enthousiast en bewust, doordat het op een speelse manier de BRAVO thema's op de agenda zet. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 5-10 minuten.

De BRAVO vragenlijst van SKB is een zeer betrouwbare vragenlijst. Met de hoge meetkwaliteit onderscheidt SKB zich hiermee van andere testen op de markt.
Ik wil meer informatie
BRAVO (leefstijl) onderzoek bij SKB
quote
Aegonquote background

Met de Health Check wordt een bewustwordingsproces qua gezondheid en leefstijl in gang gezet en krijgen de medewerkers handvatten aangeboden om daar grip op te krijgen.

Linda Hoekstra, coördinator Health Center, Aegon

Leefstijl onderzoek: wat levert het op?

Leefstijl onderzoek: wat levert het op?

Alle deelnemers krijgen direct na het invullen van het leefstijl onderzoek een persoonlijk adviesrapport met tips om hun leefstijl en energiebalans te verbeteren.
De werkgever krijgt groepsrapportages in TeamUP, om op groepsniveau acties te ondernemen.

Daarbij verliezen we de vertrouwelijkheid van de gegevens nooit uit het oog, wat zorgt voor een goede en betrouwbare respons.

Voor de adviezen maakt SKB gebruik van erkende normen, afkomstig uit wetenschappelijk onderzoek.