brand swoosh

Winnaars loting bekend!

Winnaars loting bekend!

Afgelopen jaar vierde SKB haar zesde lustrum. Al dertig jaar richten wij ons op het meten en verbeteren van de vitaliteit (mentaal en fysiek) van werknemers. Om dat doel te onderstrepen hebben we ‘gezonde’ prijzen ter beschikking gesteld die een positieve impuls binnen de organisatie kunnen geven. Wie zijn de gelukkige winnaars?

Diversiteit aan sectoren

Jan Prins (oprichter SKB): “Het is erg leuk om te zien dat zoveel mensen hebben meegedaan vanuit verschillende sectoren: industrie, overheid, ziekenhuizen, not for profit, maar ook medewerkers van sectororganisaties, arbodiensten, zelfstandige bedrijfsartsen en andere adviseurs.”

De aankondiging van de verloting vond op 27 september jl. plaats tijdens het congres HRM in de Zorg. Jan Prins: “Wij delen graag onze kennis over arbeid, gezondheid en prestaties en verzorgen al 10 jaar praktijkcases op dit congres. We vonden het daarom leuk om in die context ons feestje te starten. Dat de zorg daardoor wat oververtegenwoordigd is onder de deelnemers, nemen we graag voor lief”.

Reacties van de winaars

Inmiddels hebben alle winnaars persoonlijk hun prijs in ontvangst kunnen nemen. Jan Prins ging daarvoor persoonlijk bij ze langs. Lees hieronder hun reacties.
Femke Bartels en Jan Prins

Femke Bartels van BrabantZorg wint een gratis PSA onderzoek

Femke, adviseur gezondheidsbeleid: "In zo’n grote organisatie als de onze speelt er natuurlijk veel op het gebied van vitaliteit. Ik ga er met mijn collega’s over nadenken hoe we de expertise van SKB kunnen inzetten om bij één van die onderwerpen wat extra meters te maken.“
Mieke Stoeltie en Jan Prins

Mieke Stoeltie van Antoni van Leeuwenhoek wint bureaufiets

Mieke, HR adviseur: “We zullen eerst wat kilometers op de fiets maken binnen HR. Daarna wordt de fiets, als onderdeel van ons Fit@Work programma voor medewerkers, gerouleerd binnen de organisatie. Zo kunnen collega’s van andere afdelingen ook ervaren hoe fijn het is om wat extra beweging tijdens het werk te hebben.”
Martine van Os en Jan Prins

Martine van Os, Ausems en Kerkvliet (bureaufiets)

Martine, A&O deskundige: “De bureaufiets komt op onze vestiging in Goor te staan. Zo kunnen er meer mensen er gebruik van maken.”
Carolien Kamphof en Jan Prins

Carolien Kamphof , Viattence (bureaufiets)

Carolien: “Als HR adviseur met aandachtsgebied ‘veilig & gezond werken’ vind ik vitaliteit heel belangrijk. Ik werk veel vanuit huis en die bureaufiets zal me beslist helpen om ook daar een gezonde en afwisselende werkhouding te krijgen. Ik heb inmiddels al heel wat kilometers afgelegd.”
Diana Swart, canon

Diana Swart, Canon Production Printing (bureaufiets)

Diana, A&O-adviseur Arbodienst Canon: “Als extern adviseur werk ik bij Canon veel samen met Frans van Eijk, een onvermoeibare ambassadeur voor het belang van een gezonde werkomgeving. Die fiets is echt iets voor hem en komt op zijn kamer. En als ik er ben, mag ik hem natuurlijk ook af en toe gebruiken.”
Carolien Roodenburg

Carolien Roodenburg, Amsterdam UMC (bureaufiets)

Carolien, HR adviseur: “Heel erg bedankt voor de prijs. Hiermee is mijn thuiswerkplek helemaal af! Ik ga er veel gebruik van maken :-)"