brand swoosh

Workshop: sturen op vitaliteit in de zorg

Workshop: sturen op vitaliteit in de zorg

Op 21 september geven Sjoerd van der Zee (Martini Ziekenhuis) en Jan Prins (SKB) een workshop op het congres HRM in de Zorg. Kom langs en leer alles over vitaliteit van zorgmedewerkers!

quote
Sjoerd van der Zeequote background

We moeten goed kijken naar de enorme omvang van de inhaalzorg in combinatie met de belastbaarheid van het zorgpersoneel.

Sjoerd van der Zee, Directeur HR, Martini Ziekenhuis

Inhoud workshop

Hoe staan medewerkers van het Martini Ziekenhuis ervoor ‘na’ de coronapandemie? Recent vitaliteitsonderzoek laat zien dat plezier, energie en herstel een flinke dip vertonen. Het verzuim loopt op terwijl de inhaalzorg nog voor hen ligt. Kunnen en willen zorgmedewerkers dit werk nog wel blijven doen?

Het Martini Ziekenhuis doet er alles aan om de mensen te ondersteunen. Onder meer met het herstelprogramma ‘Martini STERK Verder’.
Gelukkig laat het Vitaliteitsonderzoek ook zien dat de zorgmedewerkers van het Martini Ziekenhuis positief tegen de toekomst aankijken en voldoende veerkracht hebben. Dat is hoopvol!

In deze praktijksessie zal Sjoerd van der Zee de ervaringen en leerpunten rond het herstelprogramma ‘STERK Verder’ delen.
Jan Prins gaat in op de achtergronden van ‘herstel’ en laat recente cijfers zien van vitaliteitsonderzoek bij andere zorgorganisaties.
Volledig programma
quote
Jan Prinsquote background

Je kunt goed voorspellen wanneer de rek uit het elastiek is.

Jan Prins, oprichter SKB

Aanmelden

Het jaarcongres HRM in de Zorg vindt in fysieke vorm plaats op dinsdag 21 september in congrescentrum 1931 in 's-Hertogenbosch. De deelnameprijs bedraagt € 345,- (non-profit) excl. BTW per persoon. De tweede en derde persoon van dezelfde (non-profit) organisatie kunnen zich met 50% korting registreren en betalen € 172,50.
Aanmelden