brand swoosh

Vragenlijst werkdruk

Vragenlijst werkdruk

Met onze gevalideerde vragenlijst werkdruk brengen we de mate van werkdruk in kaart én de gevolgen hiervan.
Vragenlijst werkdruk

Werkdruk meten

Af en toe een hoge werkdruk hebben is niet zo erg. Maar als je structureel te veel belasting ervaart, kan dat voor problemen zorgen. Denk aan stress, burn-out of hart en vaatziekten.

Met onze vragenlijst werkdruk brengen we de mate van werkdruk in kaart én de gevolgen hiervan. Zo weet je gelijk of er stress- of burn-out klachten zijn, of medewerkers slechter presteren of dat ze bijvoorbeeld een andere baan willen gaan zoeken.
We kijken óók naar onderwerpen die de werkdruk juist kunnen verminderen. Een complete diagnose dus.
Ik wil meer informatie

Voldoet aan de kwaliteitseisen van de Arbeidsinspectie

De vragen uit de vragenlijst werkdruk komen uit de VBBA, dé gouden standaard om het gebied van werkdrukonderzoek. Deze vragenlijst is door de Nederlandse Arbeidsinspectie beoordeeld als valide en betrouwbaar.

Wat levert het op?

De werkdruk wordt zowel op individueel niveau als op groepsniveau in kaart gebracht, inclusief concrete oplossingen. Zo laten we zien welke factoren je als organisatie én als team kunt aanpakken om de eventuele werkdruk en werkstress te verminderen en de algehele vitaliteit van de medewerkers te verbeteren. Op individueel niveau krijgen medewerkers een persoonlijk adviesrapport met tips.

Zo kun je op alle niveaus concreet aan de slag om het risico op burn-out, verzuim, uitval en prestatieverlies te verminderen en het plezier in het werk te bevorderen.
Vragenlijst werkdruk: wat levert het op?
Aanpak werkdruk

Download whitepaper aanpak werkdruk voor, door en met teams

In deze whitepaper leer je hoe je een team dat kampt met werkdruk kunt helpen. Je ontvangt een praktisch stappenplan om werkdruk effectief aan te pakken, met concrete do's en don'ts!
Download whitepaper