brand swoosh

Zorg van de Zaak kiest voor SKB in clientenportaal

Zorg van de Zaak kiest voor SKB in clientenportaal

Health Services van Zorg van de Zaak gaat komend jaar werken met een nieuw cliëntenportaal. Op dit cliëntenportaal kunnen medewerkers eenvoudig inloggen en vragen invullen over hun gezondheid en vitaliteit. Na het fysieke onderzoek en het gesprek met de arts ontvangen ze hun persoonlijke adviesrapport met tips voor verbetering.

Samenwerking Zorg van de zaak en SKB

Onder de motorkap van het nieuwe systeem draait een ‘motor’ van SKB voor het vragenlijstonderzoek en het analyseren en rapporteren van de resultaten. Hierin maken we optimaal gebruik van de
know how die Zorg van de Zaak en SKB in de loop der jaren hebben opgebouwd. Zoals bijvoorbeeld in het succesvolle project in de sector Metalektro, dat door een TNO studie als zeer effectief werd geëvalueerd.

Zorg van de Zaak is een netwerk van bedrijven op het gebied van bedrijfszorg, leefstijl zorg en medische zorg. Het netwerk richt zich met haar dienstverlening op identificatie, preventie en behandeling bij momenten die impact hebben op het vermogen om te participeren in werk en maatschappij. Zorg van de Zaak helpt op alle momenten dat dit niet zo is en wil daarmee een wezenlijke bijdrage leveren aan een gezonder, vitaler en gelukkiger Nederland.
Bekijk case Metalektro
Zorg van de Zaak cliëntenportaal

Heb je vragen of interesse in een soortgelijk portaal?