brand swoosh

Arbodiensten en professionals

Arbodiensten en professionals

Betrouwbaar onderzoek naar vitaliteit en gezondheid

Betrouwbaar onderzoek naar vitaliteit en gezondheid

Wij werken veel samen met arbodiensten, adviesbureaus of zelfstandige professionals die werkgevers en werknemers begeleiden om vitaal en gezond te zijn.

Met behulp van onze vragenlijsten bied je als professional een gevalideerd medewerkersonderzoek voor preventiebeleid, keuringen, inventarisatie van gezondheid, arbeidsomstandigheden en verzuimbegeleiding.
Ik wil meer informatie

Voldoen aan de arbowet

SKB kan alle algemene arbeidsrisico's en gezondheids- en welzijnsaspecten onderzoeken die in een organisatie spelen. Denk aan BRAVO (leefstijl), gezondheidsklachten, werkdruk en stress en ongewenste omgangsvormen.

Met de vragenlijsten van SKB voldoe je aan de eisen die de Arbowet stelt, zoals het PAGO/PMO, RI&E of PSA onderzoek.
Voldoen aan de arbowet
quote
Zorg van de zaakquote background

De inzetbaarheidsscan maakt in één oogopslag zichtbaar waar de belangrijkste verbeterpunten binnen een bedrijf zitten. En het persoonljike adviesrapport stimuleert actie.

Lia Scholten, A&O adviseur Zorg van de Zaak

Bespaar kosten met Doe Het Zelf

Bespaar kosten met Doe Het Zelf

Met Doe Het zelf kun je als bedrijfsarts of arbodienst op elk gewenst moment, voor elke klant, zelf een medewerkersonderzoek starten, zonder tussenkomst van SKB. Hierbij maak je gebruik van de vragenlijsten en benchmarks van SKB.

Je kunt 30 medewerkers uitnodigen om de vragenlijst in te vullen, maar dat kunnen er ook 100 zijn of één enkele persoon. Erg makkelijk in gebruik dus, tegen lage kosten. Ook leuk: alle medewerkers ontvangen een persoonlijk adviesrapport met verbeteradviezen en tips!
Download folder

Wij werken samen met onder andere:

Arbodiensten en professionals