brand swoosh

Ziekenhuizen

Ziekenhuizen

Actueel P&O-beleid bij ziekenhuizen kent nogal wat uitdagingen: hogere kwaliteits- en prestatie-eisen, vergrijzing van het medewerkersbestand, een krappere arbeidsmarkt. Dat maakt het belangrijk om medewerkers te blijven binden en boeien en voor een goede balans te zorgen tussen organisatie van het werk en het werkvermogen van de medewerkers.
Samenwerking (Santeon) ziekenhuizen

Samenwerking (Santeon) ziekenhuizen

SKB heeft de afgelopen jaren nauw samengewerkt met een groeiend aantal ziekenhuizen en zodoende veel ervaring opgebouwd in onderzoeken binnen ziekenhuizen. We werken samen met alle Santeon ziekenhuizen. Daarnaast werkt SKB voor diverse STZ-ziekenhuizen en streekziekenhuizen uit het hele land. Deze ervaring helpt ons steeds passende antwoorden te vinden op de uitdagingen die het uitvoeren van een goed medewerkersonderzoek in een diverse organisatie als een ziekenhuis met zich meebrengt.
Ik wil meer informatie
quote
Santeonquote background

De mogelijkheid om naast een organisatiebrede meting ook Pulse onderzoek te doen spreekt ons erg aan. Bovendien heeft SKB de meest gunstige prijs/kwaliteit verhouding.

Sjoerd van der Zee, HR manager

Benchmarking

SKB heeft met de ziekenhuizen afspraken gemaakt over een typering van functies en van afdelingen. Zo kan een ziekenhuis bijvoorbeeld de resultaten van de verpleegkundigen of van de afdeling spoedeisende hulp vergelijken met die van collega's in de sector. Daardoor kunnen ziekenhuizen gericht maatregelen nemen op basis van functie-specifieke knelpunten.
Benchmarking

SKB doet onder andere medewerkersonderzoek voor:

Ziekenhuizen klant SKB