brand swoosh

Exitonderzoek

Exitonderzoek

Voorkom ongewenste uitstroom

Voorkom ongewenste uitstroom

Medewerkers die vertrekken kosten tijd en geld. Er moeten vervangers worden gezocht en bovendien verdwijnt met ieder vertrek ook kennis en ervaring.

Is het verloop van jouw organisatie hoger dan gewenst? Krijg inzicht in de vertrekredenen met ons exitonderzoek en ga aan de slag om ongewenste uitstroom van personeel te voorkomen.
Ik wil meer informatie
quote
Amerpoortquote background

SKB is betrokken en deskundig. Zij hebben verstand van zaken en geven ook praktische tips voor bijvoorbeeld het verhogen van de respons. De rapportages zijn duidelijk.

Babette Hoefnagels-Verdult, HR beleidsadviseur Amerpoort

Eenvoudig onderzoek, veel inzicht

SKB stelt samen met jou een vragenlijst en uitnodigingsmail op en zet deze klaar in de Pulse Tool. HR hoeft alleen de uitnodiging te versturen aan de medewerker die uit dienst gaat, simpelweg door het invoeren van diens e-mailadres. De vragenlijst blijft een heel kalenderjaar openstaan. Eén keer per jaar maakt SKB een rapportage. Op verzoek kan SKB tussentijds een rapportage opstellen. We hanteren een rapportagegrens van 10 respondenten. HR heeft geen inzage in de individuele antwoorden.
Eenvoudig onderzoek, veel inzicht

Voordelen exitonderzoek

• Hogere respons dan met eigen onderzoek
• Gemakkelijk verdiepende analyse van resultaten
• Anoniem (in tegenstelling tot een exitgesprek)
• Professionele vragenlijst
• Vergelijken met een MTO of PMO
• Voldoet aan de AVG
Download Informatiefolder Exitonderzoek

Download

Exitonderzoek met HR-analytics

Overigens is het ook mogelijk om meer grip te krijgen op de (ongewenste) uitstroom van personeel met HR-analytics. Vraag naar de mogelijkheden.
Ga naar HR-analytics