brand swoosh

Vragenlijst onderzoek werkgeluk

Vragenlijst onderzoek werkgeluk

Werkgeluk onderzoek: waarom belangrijk?

Welzijnsonderzoek wordt steeds belangrijker: gelukkige medewerkers hebben meer energie, meer plezier in hun werk, werken beter samen en zijn gemotiveerder. Bovendien verzuimen gelukkige medewerkers minder en is er sprake van minder verloop. Fijn dus voor de medewerker zelf, maar ook voor de prestaties van de organisatie.

Het welzijnsonderzoek van SKB geeft je oplossingsrichtingen om het werkgeluk te bevorderen.
Ik wil meer informatie
Werkgeluk meten

Werkgeluk meten: VBBA2.1

Met onze gevalideerde Vragenlijst Beleving en Beoordeling van de Arbeid (VBBA2.1) kunnen we het werkgeluk nauwkeurig meten: je krijgt inzicht in de belangrijkste onderwerpen die werkgeluk bevorderen: autonomie, betekenisvol werk, ontwikkelmogelijkheden, relationele factoren en een juiste balans tussen werk en privé. Deze onderwerpen zijn op basis van de theorie, praktijk en gedegen data onderzoek zorgvuldig bepaald.

Tips voor meer werkgeluk

Direct na een welzijnsonderzoek onderzoek kunnen medewerkers eenvoudig aan de slag met hun eigen team of afdeling (in TeamUP) om het werkgeluk te bevorderen. Ook op individueel niveau geven wij terugkoppeling middels een persoonlijk adviesrapport dat afgestemd is op de antwoorden van de medewerker.

Ook handig: lees de aanvullende tips in de blog Wergeluk: wat kun je als werkgever doen?
Bekijk de tips
Werkgeluk onderzoek