brand swoosh

Carante Groep kiest voor SKB

Carante Groep kiest voor SKB

Op 21 februari sloot Carante Groep met SKB een raamovereenkomst voor het gebruik van onderzoeks- en verbetertools om organisaties en hun medewerkers vitaal te maken. 

Zoveel mogelijk euro’s naar de zorg voor cliënten

De focus in de Carante Groep ligt bij samenwerking op diverse strategisch essentiële specialismen, zoals ICT en professionele dienstverlening rond HRM. Het zo eenvoudig en doeltreffend mogelijk organiseren hiervan is daarbij de uitdaging. Op die manier wordt beantwoord aan het doel om iedere, voor de zorg bestemde, euro zo veel mogelijk aan de zorg voor cliënten te kunnen besteden.
quote
Carante Groepquote background

De aangesloten bedrijven kiezen zelf wat ze willen gebruiken. Bijvoorbeeld een tevredenheidsonderzoek, verbetertools voor teams, beleidsonderzoek of exit onderzoek.

Gerald Rijks, manager P&O Carante Groep

Van medewerkerstevredenheid tot exit onderzoek

Gerald Rijks (manager P&O): “Met deze raamovereenkomst kunnen onze samenwerkende organisaties op een efficiënte manier gebruik maken van de hoogwaardige verbetertools van SKB. De aangesloten bedrijven kiezen zelf wat ze daarvan willen gebruiken bij hun operationele en strategische vraagstukken. Bijvoorbeeld medewerkerstevredenheidsonderzoek, verbetertools voor teams, beleidsonderzoek of exit onderzoek. Omdat de verschillende tools slim op elkaar afgestemd zijn, kunnen we daarmee toch tegelijkertijd onze eigen benchmarks opbouwen.”

Samen slimmer worden

De samenwerking binnen de Carante Groep gaat nog wel een stap verder aldus Birgitte van de Water (staffunctionaris Arbeidsomstandigheden, Verzuim en Reïntegratie): “Kennis delen staat bij ons hoog in het vaandel. SKB is niet alleen een heel deskundig bureau, maar we merken dat ze ook open zijn om die kennis met ons te delen. In deze partnership zien we prachtige kansen om samen slimmer te worden”.

Over de Carante Groep

Carante Groep is een samenwerkingsverband van twaalf zelfstandige organisaties in de caresector. De aangesloten organisaties zijn regionaal actief, verspreid over Nederland. De samenwerkende organisaties bieden met ruim 19.000 medewerkers zorg, begeleiding en ondersteuning op maat aan ruim 20.000 cliënten.