brand swoosh

Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E)

Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E)

Voldoen aan wettelijke verplichting RI&E

Het uitvoeren van een Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) is wettelijk verplicht. SKB onderzoekt alle algemene arbeidsrisico's en gezondheids- en welzijnsaspecten die in een organisatie spelen. Met onze vragenlijsten voldoe je dus aan de eisen die de Arbowet stelt. Zowel voor het PMO als de RIE.
Ik wil meer informatie
RI&E

Betrouwbaar inzicht

Wil je uitval door verkeerde arbeidsomstandigheden aanpakken? Verzuim door RSI-klachten voor zijn? De Psychosociale arbeidsbelasting in kaart brengen? Of voorkomen dat medewerkers uitgeblust raken en hun energie verliezen? Dan moet je allereerst de risico's binnen de organisatie kennen.

In het kader van preventie, levert onze Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) jou die kennis.

Vragenlijsten voor Risico Inventarisatie & Evaluatie

Sommige zaken zijn prima te onderzoeken aan de hand van een checklist. Daarmee schat je eenvoudig waarneembare risico's zoals lawaai of losliggende snoeren goed in.

Andere zaken, moet je echt aan de werknemer zelf vragen. Denk bijvoorbeeld aan Psychosociale arbeidsbelasting (zoals hoge werkdruk en pesten) en publieksagressie. Ook hebben we vragen over kantoorwerk, de risico's rondom onregelmatige diensten en fysiek belastend werk.

Door de nauwkeurige en betrouwbare wijze van meten geeft SKB glashelder zicht op dergelijke risico's binnen de organisatie.
Vragenlijsten voor Risico Inventarisatie & Evaluatie
Wat levert het op?

Wat levert het op?

Onze rapportages helpen de bedrijfsarts direct de medewerkers te selecteren die een verhoogd risico lopen op verzuim en uitval. Bijvoorbeeld aan de hand van het Persoonlijk adviesrapport voor de medewerker.

De werkgever krijgt groepsrapportages in TeamUP, om de organisatie waar nodig bij te kunnen sturen. Daarbij verliezen we de vertrouwelijkheid van de gegevens nooit uit het oog, wat zorgt voor een goede en betrouwbare respons

Bespaar kosten met Doe Het Zelf

Werk je bij een arbodienst of ben je een professional met geheimhoudingsplicht? Dan kun je met onze vragenlijsten ook je eigen onderzoeken gaat uitvoeren. Met deze Doe-het-zelf variant doe je gemakkelijk en betrouwbaar medewerkersonderzoek tegen lage kosten.
Bespaar kosten met Doe Het Zelf