brand swoosh

Veerkracht vragenlijst: voor het meten en verbeteren van veerkacht

Veerkracht vragenlijst: voor het meten en verbeteren van veerkacht

Breng de veerkracht van je medewerkers in kaart

Breng de veerkracht van je medewerkers in kaart

Veerkracht is de capaciteit om met veranderingen en tegenslagen om te gaan. Erg belangrijk als het gaat om duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Je kunt veerkacht vergelijken met tegen een berg op fietsen: het vraagt extra inspanning en kan tegelijkertijd uitdagend zijn en plezier geven als je de top hebt bereikt. Fijn voor de individuele medewerker, maar ook voor de werkgever wordt het steeds belangrijker om een aantrekkelijk werkgever te zijn.

Met de veerkracht vragenlijst (ontwikkeld door Rabobank) kun je op een effectieve manier de veerkracht meten en verbeteren. Het is in te zetten als een individuele test voor medewerkers met persoonlijke feedback en advies, of als aanvulling op het medewerkersonderzoek. De volgende onderwerpen komen aan bod: Fit en vitaal, Kalmte, Focus, Optimisme, Hulp en waardering en Wendbaarheid.
Ik wil meer informatie

Hoe ziet de veerkracht vragenlijst eruit?

Vraag vrijblijvend een demonstratiecode aan bij een van onze adviseurs en ontdek hoe de test eruit ziet. Na het invullen ontvang je een persoonlijk adviesrapport.
Vraag democode aan

Wat levert het op?

Alle deelnemers krijgen direct na het invullen van de veerkracht vragenlijst een persoonlijk adviesrapport met tips om hun veerkacht te verbeteren.

De werkgever krijgt groepsrapportages in TeamUP, om op groepsniveau acties te ondernemen.
Wat levert het op?